Masi Bonacosta Valpolicella Classico

Masi on prestiižne Verona veinikoda, mille toodang jälgib personaalsust ja originaalsust. Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda.
Supid
Supid
Pasta
Pasta
Juust
Juust
Veis
Veis

Sõna “Bonacosta” veini nimetuses viitab nõlvadele, kus kasvatatakse viinamarju Amaronele. Siinsete marjade valmimisele aitavad kaasa orgudele omased kerged tuulepuhangud ning head pinnasetingimused.
Molinara ja Rondinella marjad korjatakse oktoobri alguses ning Corvina marjad oktoobri keskel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril koos kestadega ning valitud pärmidega, järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kestadega fermentatsioon kestab Corvina sordi puhul 16 päeva ning teiste sortide puhul 10 päeva, temperatuuril 25-28 °C.
Küpsemine toimub 60-90 hl Slavonia tammevaadis, 20% Corvina sordist küpseb uutes Allier ja Slavonia väikestes tammetünnides miinimum 12 kuud. Küpsemine pudelis minimaalselt 3 kuud, aegumise potentsiaal 3 aastat.

Kirjeldus

Värske ja pehme, esile tõuseb kirss, pisut ka vaniljet. Värske ja hea struktuuriga, maitse külluslikult kirsine. Järelmaitse pehme ja pikk.

Serveerimissoovitus

Sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale: pastaroad, risotto, pizza, millel lisandiks punane liha, tomatid ja tumedad kastmed. Suurepärane valik böffi ja carpaccio kõrvale.
Soovitatav serveerimistemperatuur 18-20 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
12,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
70% Corvina, 25% Rondinella, 5% Molinara
Hind
9,90 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi