Masi Corbec Appasimento

Klassifikatsioon: Rosso di Argentina.
Uluk
Uluk
Veis
Veis
Lammas
Lammas
Juust
Juust

Corbec on valmistatud Masi spetsiaalsel appassimento-meetodil, mis sisaldab viinamarjade kuivatamist enne veinivalmistamist. Viinamarjasordid korjatakse ja vinifitseeritakse eraldi. Valitud kobarad laotatakse 22 päevaks puualustele kuivama. Selle aja jooksul kaotavad marjad 25% oma esialgsest kaalust ning suhkrud ja aroom kontsentreeruvad. Järgneb kerge pressimine ja vartest puhastamine. Fermantatsioon toimub 20 päeva jooksul roostevabast terasest tsisternides 18-20 ˚C juures. Peale kurnamist jätkub fermentatsioon 25 päeva jooksul 16 ˚C juures valitud pärmide abiga. Laagerdumine toimub 18 kuu jooksul keskmiselt põletatud prantsuse tammest vaatides, seejärel vähemalt 6 kuud pudelites.

Aegumispotentsiaal on 15-20 aastat.

Kirjeldus

Värvilt sügav tumepunane, äärtest heledam vein, mille aroom on puhas kuid kompleksne, tumedad marjad, kakao ja rosmariin. Maitses kontsentreeritud tanniinid, mis on hästi tasakaalustatud hapetega. Väga pikk ja aeglaselt hajuv metsamarjade nüansiga järelmaitse.  

Serveerimissoovitus

See hea struktuuri ja komplekssusega vein sobib hästi punaste lihade, uluki ja küpsete juustudega.
Serveerimistemperatuur 18 ˚C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
14,5 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Argentiina
Viinamarjasort
70% Corvina, 30% Malbec
Hind
25,00 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi