Masi Masianco

Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias.
Lind
Lind
Kala Mereannid
Kala Mereannid

Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust. Masi Masiancot peetakse Itaalia kõige modernsemaks valgeks veiniks, mis esindab Friuli piirkonna iseloomulikumaid maitseid. Mõlemad viinamarjasordid on korjatud küpsuse kõrgpunktis ja valmistatud veiniks eraldi. Pinot Grigio marjad on korjatud augusti lõpus ja koheselt kääritatud, et säilitada värsket aroomibuketti veinis. Verduzzo marjad on korjatud septembri lõpus ja valmivad edasi restidel 3 nädala jooksul, kus nad läbivad lühikese kuivamisprotsessi. Kuivatamisprotsessi tulemusena on marjade suhkrusisaldus ja puuviljasus kõrgem. Pinot Grigio küpseb roostevabast terasest tsisternides 3 kuud  ja Verduzzo tammevaatides 3 kuud. Seejärel segatakse kaks erinevat veini kokku saades Masi Masianco, mis küpseb veel pudelis 45 päeva.

Kirjeldus

Värsked atraktiivsed aroomid täis troopilisi vilju, nagu tsitruselised, aprikoosid, kuivatatud viigimarjad. Erakordselt värske suulael, misjärel avaneb veini ümar ja rikkalik maitsepalett, kus puuviljasus seguneb mee ja iirise pehmusega. Lõpp on kuiv, intrigeerivalt tsitruseline ja kergelt ürdine.

Serveerimissoovitus 

Ideaalne aperitiiv. Sobilik kalast ja valgest lihast eelroogade juurde.
Serveerimistemperatuur 8-10 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Valge vein
Alkoholisisaldus
13,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
75% Pinot Grigio, 25% Verduzzo
Hind
10,50 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi