Masi Modello Rosso Delle Venezie

Masi veinikoda asub Gargagnago külas, Valpolicellas. Veinikoja omanikuks on Sandro Boscaini, kelle esivanemad alustasid veiniistanduse pidamist juba 18. saj. lõpus.
Pasta
Pasta
Juust
Juust
Supid
Supid

Masi on üks Itaalia tuntuim ning hinnatuim veinikelder, eriti hinnatud on nende Amarone veinid. Ühtalsi on Masi ka esimene, kes valmistas esmakordselt “ripasso” meetodil veini.
Viinamarjasordid korjatakse eraldi peale täieliku küpsuse saavutamist. Käärimine toimub roostevabast terasest vaatides kindlatel temperatuuridel. Kontakt kestadega toimub 10-18 päeva vältel sõltudes viinamarjasordist ning seejärel toimub fermentatsioon selekteeritud pärmidega 25 päeva (25-28 °C).
Pärast malolaktilist fermentatsiooni jäetakse vein valmima suurtesse Slavonia tammevaatidesse 6-10 kuuks.

Kirjeldus

Aroomis on tunda kirssi. Maitselt täidlane, veidi tunda tamme, marjased noodid.

Serveerimissoovitus

Sobib suurepäraselt suppide, pastaroogade ning risottode kõrvale serveerituna, aga ka liharoogade ning juustude kõrvale. 
Serveerimistemperatuur 18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
12,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
55-60% Refosco, 30-35% Raboso Veronese, 5-15% muud sordid
Hind
7,32 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi