Masi Moxxé
Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias ning Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Moxxe vahuvein on valmistatud Pinot Grigiost ja Verduzzost, mis on läbinud appassimento meetodi. Verduzzo marjad on korjatud septembri lõpus ja valmivad edasi restidel 3 nädala jooksul, kus nad läbivad lühikese kuivatamisprotsessi. Kuivatamisprotsessi tulemusena on marjade suhkrusisaldus ja puuviljasus kõrgem. Vahuvein on valmistatud Charmat' meetodil – teistkordne kääritamine toimub suurtes metallist tankides.
Kirjeldus
Värske ja puuviljane, aroomis tajuda veel tsitrusviljad ja valged lilled, taustal pirnisus. Maitselt poolkuiv ja puuviljane, kergesti nauditav, madala happesusega.
Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiiv ja seltskonnavein, sobiv eelroogade ja suupistete juurde. Serveerimistemperatuur 6 °C.