Masi Osar

Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias, kus veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust. Masi on ekspert iidse apassimento meetodi kasutamisel.
Uluk
Uluk
Juust
Juust
Veis
Veis

Apassimento meetodi eripäraks on viinamarjade kuivatamine. Algselt kasutati marjade kuivatamist magusa veini ehk Recioto saamiseks, mida ajalooliselt hakati Valpolicellas valmistama juba vanade roomlaste poolt 2000 aastat tagasi.

Masi Osar kuulub Masi Cantina Privata sarja. Seda veini toodetakse ainult parimatel aastakäikudel ja limiteeritud koguses. Osar tähendab otsetõlkes „hõiska rõõmust“ - nimi pandi pärast esimese Oseleta viinamarjast valmistatud veini maitsmist.Oseleta viinamari on iidne Veneto sort, mis taasistutati Masi poolt 1980. aastal. Veini valmistamisel kasutatakse iidseid Veneto piirkonna tehnoloogiaid. Veini laagerdatakse 24 kuud Prantsuse (Allier) tammest vaatides ja minimaalselt 6 kuud pudelis enne müügile jõudmist.

Kirjeldus

Vein on tugeva struktuuriga, värvuselt läbipaistmatu, hästi viskoosne. Aroomilt kompleksne, tunda mustsõstar, mustikad, värsked ürdid, vürtsid, liköörsus. Hästi täidlane ja jõuline, tugevad tanniinid, hea hape, pikk marjane järelmaitse.

Serveerimissoovitus

Sobib hästi punase liha, ulukiliha ja laagerdunud tugevamaitseliste juustudega.
Serveerimistemperatuur 18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
14,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
Oseleta
Hind
49,20 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi