Masi Serego Alighieri Poderi Del Bello Ovile

Masi on Itaalia tuntuim ning hinnatuim veinikelder, eriti hinnatud on nende Amarone veinid. Ühtlasi on Masi ka esimene, kes valmistas veini “ripasso” meetodil.
Veis
Veis
Lammas
Lammas
Pasta
Pasta

Tegemist on esimese aastakäiguga Masi Toscana istandustest. Serego Alighieri viinamarjaistandused asuvad Cinigiano, Val d´Oricas, Montecucco DOC südames.

Viinamarjasordid korjatakse eraldi peale täieliku küpsuse saavutamist. Käärimine toimub roostevabast terasest tsisternides kindlatel temperatuuridel. Fermentatsioon selekteeritud pärmidega 15 päeva jooksul (18-24 °C).
Malolaktiline fermentatsioon leiab aset kuu aja jooksul roostevabast terasest tsisternides. Edasiseks küpsemiseks siirdatakse vein prantsuse tammest vaatidesse.

Küpsemine: 12 kuud 600 L prantsuse tammest vaatides (50% uued, 25% teine kasutus, 25% kolmas kasutus), seejärel minimaalselt 6 kuud pudelis.

Kirjeldus

Aroomis tunda tumedaid marju, musta ploomi, kirssi ja kaneeli. Maitse on täidlane, rikkalik ja kompleksne. Elegantne vein suurepärase tasakaaluga ja pika järelmaitsega.

Serveerimissoovitus

Sobib suurepäraselt pastaroogade ning grillitud ja röstitud lihade kõrvale, eriti grillitud lamba kõrvale serveerituna. Serveerimistemperatuur 18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
13,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
Corvina, Molinara, Sangiovese
Hind
11,52 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi