Masi Serego Alighieri Poderi Del Bello Ovile
Tegemist on esimese aastakäiguga Masi Toscana istandustest. Serego Alighieri viinamarjaistandused asuvad Cinigiano, Val d´Oricas, Montecucco DOC südames.
Viinamarjasordid korjatakse eraldi peale täieliku küpsuse saavutamist. Käärimine toimub roostevabast terasest tsisternides kindlatel temperatuuridel. Fermentatsioon selekteeritud pärmidega 15 päeva jooksul (18-24 °C).
Malolaktiline fermentatsioon leiab aset kuu aja jooksul roostevabast terasest tsisternides. Edasiseks küpsemiseks siirdatakse vein prantsuse tammest vaatidesse.
Küpsemine: 12 kuud 600 L prantsuse tammest vaatides (50% uued, 25% teine kasutus, 25% kolmas kasutus), seejärel minimaalselt 6 kuud pudelis.
Kirjeldus
Aroomis tunda tumedaid marju, musta ploomi, kirssi ja kaneeli. Maitse on täidlane, rikkalik ja kompleksne. Elegantne vein suurepärase tasakaaluga ja pika järelmaitsega.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt pastaroogade ning grillitud ja röstitud lihade kõrvale, eriti grillitud lamba kõrvale serveerituna. Serveerimistemperatuur 18 °C.