Masi Toar Valpolicella

Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias, kus veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Juust
Juust
Siga
Siga
Veis
Veis
Uluk
Uluk

Masi on ekspert iidse apassimento meetodi, mille eripäraks on viinamarjade kuivatamine, kasutamisel. Algselt kasutati marjade kuivatamist magusa veini ehk Recioto saamiseks, mida ajalooliselt hakati Valpolicellas valmistama juba vanade roomlaste poolt 2000 aastat tagasi.

Oseleta viinamari on iidne Veneto sort, mis taasistutati Masi poolt 1980. aastal. Veini valmistamisel kasutatakse igivanu Veneto piirkonna tehnoloogiaid. Masi Toari tarbeks korjatakse marjad vulkaaniliselt pinnalt: Negrari ja Marano orgudest Valpolicellas. 14 kuud Prantsuse tammes laagerdumist ja 5 kuud pudelis, enne kui müügile jõuab. 

Vein sobib säilitamiseks kuni 15 a.

Kirjeldus

Intensiivne rubiinpunane, aroomis metsmarjad, kirss, must pipar ja kerge tammeröst. Maitselt suurepärase happesuse ja marjasuse tasakaaluga, pikk vürtsikas ja marjane järelmaitse.

Serveerimissoovitus

Sobib grillitud liharoogade ja laagerdunud juustudega. 
Serveerimistemperatuur 18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
13,0 %
Tootja
Masi Agricola Spa
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
Viinamarjasort 80% Corvina, 10% Rondinella, 10% Oseleta
Hind
15,00 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi