Nederburg Winemasters Reserve Edelrood
Nederburg on Lõuna-Aafrika enim auhinnatud veinikoda, mis asub Lõuna-Aafrika kõige tähtsama veinitootmispiirkonna Paarl`i südames.
Viinamarjad on korjatud veebruaris ja märtsis. Peale purustatmist jäetakse mahl 10-14 päevaks kestadele ja toimub fermentatsiooniportsess roostevabast terasest vaatides kontrollitud temperatuuril 25-28°C. Peale malolaktilist fermentatsiooni küpseb vein tammevaatides 8-12 kuud.
Veinimeister: Wilhelm Pienaar
Maitseomadused ja aroom
Värvus - rubiinpunane.
Aroom - küps ja marjane, esile kerkivad maasikas ja must kirss, taustaks vürtside ja vanilje nüanss.
Maitse - pehme, küpsed punased viljad, vürtsikas vanilje, mahedad tanniinid.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt punasest lihast, ja ulukitest valmistatud pajaroogade kõrvale, samuti härjasabast valmistatud roogade ja toekate lisanditega pasta kõrvale.
Serveerimistemperatuur 16-18°C.