Raimat Abadia

Raimat veinikoda on loodud 1914. aastal Lleida’s, Põhja-Hispaanias, ning on tänaseks suurim perekonna omandusse kuuluv veinikoda Euroopas.
Veis
Veis
Uluk
Uluk
Pasta
Pasta

Viinamarjad on korjatud 2245 hektaril laiuvatest Raimat istandustest, kus pööratakse suurt tähelepanu looduse jätkusuutlikkusele ning viinamarjade eest hoolitsemisele toomaks marjadest parim esile.

Fermentatsioon toimus roostevabast terasest vaatides 10 päeva vältel 27-29 °C juures. Tamme-laagerdumine leidis aset 12-15 kuu vältel enamuses Prantsuse tammes, pisut kasutati ka Ameerika tammevaate.

Kirjeldus

Intensiivsed aroomid, milles on tunda ploomi, musta sõstart, kuivatatud puuvilju ning vürtsi. 
Maitses on küpset ploomi, musta sõstart, pisut tumedat šokolaadi ning vürtsinoote. Lõpp on kirsine, tunda on magusaid vürtse ning puhtaid tammetanniine. Kuiv, keskmise täidlusega.

Serveerimissoovitus

Sobib hästi punaste lihade ning pastaroogade kõrvale serveerituna.

Serveerida 17 °C juures.

Pakendid

75 cl – 6 tk
300 cl – 4 tk

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
13,5 %
Tootja
Raimat
Kork
Keeratav kork
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
60% Cabernet Sauvignon, 40% Tempranillo
Hind
7,92 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi