Raventos I Blanc De La Finca 2016 Cava

Raventós I Blanc on vanim veinimaja Euroopas, mis on ühe pere omanduses olnud kuni tänaseni. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist!
Aperitiiv
Aperitiiv
Kala Mereannid
Kala Mereannid

Raventose perekond omab 44 põldu, need kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust. Tänaseks on Raventós loobunud oma toodetel cava nimest ning esil on filosoofia, et toodetav vahuvein sobib hästi alternatiiviks šampanjale. 

Raventos I Blanc de La Finca viinamarjad pärinevad 200m kõrguselt orgaanilistelt põldudelt: Clot de les comes, Coll, Barbera alta ja Cols Mingo 35 - 37 aasta vanustelt puudelt. Puid ei kasteta, väikesed marjad, käsitsi korje. Baasveini kääritatakse 17C juures 9 – 15 päeva, malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Teine fermentatsioon pudelis 30 kuu jooksul, pudelite käsitsi tantsitamine. Jääksuhkur kõigest 0,6g /l kohta – Brut Narure Cava tüüp. Toodeti 50 000 pdl.

Maitseomadused ja aroom

Delikaatsed röstised aroomid, taustal valge klaar, esile kerkivad kuivatatud ja troopilised puuviljad. Maitselt kuiv ja karge, kuid pehme happega.

Serveerimissoovitus     

Aperitiiv, mereannid, Serrano sink, austrid.
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.

 

Tootekirjeldus
Tüüp
Vahuvein
Alkoholisisaldus
12,0 %
Tootja
Raventos I Blanc
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
60% Xarel·lo, 30% Macabeu 10% Parellada
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi