Saaremaa Gin Kurk-Ingver
Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.
Maitseomadused
Värske ja elegantne džinn, milles kadakamarjade kargust täiustavad kurgi värskus ja ingveri kergelt vürtsikas maitse.
Serveerimissoovitus
Serveerida rohke jää ja meelepärase toonikuga.
Saaremaa CUR G&T
1 osa Saaremaa CUR Gin
3 osa toonikut (Double Dutch Indian või Schweppes)
3 õhukest kurgiviilu
sidrunikoor
Valmistamine: täida klaas jääga, lisa džinn ja toonik. Piserda sidrunikoort klaasi kohal, nii jõuavad sidrunikoore aromaatsed õlid kokteili sisse, seejärel pane sidruniviil koos kurgiviiludega klaasi ning sega õrnalt.