Saaremaa Gin Kurk-Ingver

Saaremaa Kurgi & Ingveri džinn on värske pot still meetodil valmistatud džinn, mille erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver.
Kokteil
Kokteil

Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandriseemneid, angeelika juurt ja sidruni koort. Ainulaadseid maitsenüansse lisavad ingveridestillaat ja kurk.

Maitseomadused

Värske ja elegantne džinn, milles kadakamarjade kargust täiustavad kurgi värskus ja ingveri kergelt vürtsikas maitse.

Serveerimissoovitus

Serveerida rohke jää ja meelepärase toonikuga.

 

Saaremaa CUR G&T

1 osa Saaremaa CUR Gin

3 osa toonikut (Double Dutch Indian või Schweppes)

3 õhukest kurgiviilu

sidrunikoor

Valmistamine: täida klaas jääga, lisa džinn ja toonik. Piserda sidrunikoort klaasi kohal, nii jõuavad sidrunikoore aromaatsed õlid kokteili sisse, seejärel pane sidruniviil koos kurgiviiludega klaasi ning sega õrnalt.

Tootekirjeldus
Tüüp
Džinn
Alkoholisisaldus
37,5 %
Tootja
Altia Eesti AS
Maa
EL
Pakendi maht
0,5 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi