Saaremaa Rabarber
Saaremaa Vodka on premium-klassi viin, mille tootmisprotsess on allutatud rangele kvaliteedikontrollile. Saaremaa valmistamisel kasutatakse keskkonnasäästlikult toodetud piiritust, erakordselt puhast toorainet ja hõbefiltreerimist.
Saaremaa Vodkas kasutatava piirituse tooraineks on spetsiaalselt Põhjamaade jaoks aretatud kuuerealine oder, milles peaaegu puuduvad kõrvalmaitset ja -lõhna tekitavad rasvaõlid. Piiritus toodetakse ühes Põhjamaade modernsemas piiritusetehases pidevdestillatsiooni meetodil. Ligi 50 tundi kestva protsessi käigus eemaldatakse kõik lisaained, millega tagatakse piirituse puhtus. Saadud piiritus segatakse Kambrium-Vendi põhjaveekihist pärineva looduslikult filtreeritud kristallselge ja pehme veega ning puhastatakse lisaks söefiltrile ka hõbedaga.
Maitseomadused
Selge värske rabarberi maitse.
Serveerimissoovitus
Saaremaa Rabarberit võib nautida erinevates kokteilides või jahutatult shotina koos värske suhkru sisse kastetud rabarberiga.
Lisainfot kokteiliretseptide kohta www.saaremaavodka.ee