Tarapaca Cabernet Sauvignon
Marjad purustatakse ning hoitakse kääritamise ajal kontaktis kestadega, et kätte saada tanniinid ja saavutada õige värv. Marjade maitseomaduste kasvatamiseks ja säilitamiseks kasutatakse roostevabast terasest fermentatsioonianumaid. Resultaadiks on aromaatne, kergelt joodav vein tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga. Tarapaca Cabernet Sauvignon veinil on intensiivne punaste marjade aroom vürtsikate nootidega ning vein on täidlane, struktuurne ja heas tasakaalus, pika ja kompleksse järelmaitsega.
Vein on saanud Estonian Wine Challange 2004 kuldmedali.
Kirjeldus
Aroom on intensiivne ja suurejooneline täis punaseid marju ja küpseid ploome, vanilje- ja kaneelinüansiga. Maitselt täidlane, ümar, punaste marjade ja magusate tanniinide maitse. Järelmaitse meeldivalt kompleksne.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt pastaroogade ja juustude kõrvale serveerituna.
Saadaval ka 0,187 l minipudel - kastis 24 tk.