Tarapaca Chardonnay
Viinamarjad korjatakse väikeste koguste kaupa siis, kui nad on saavutanud optimaalse küpsuse ning happed ja suhkrud marjades on tasakaalus. Marjad purustatakse ning hoitakse kääritamise ajal kontaktis kestadega, et kätte saada tanniinid ja saavutada õige värv. Marjade maitseomaduste kasvatamiseks ja säilitamiseks protsessi käigus kasutatakse roostevabast terasest fermentatsioonianumaid. Resultaadiks on aromaatne kergelt joodav vein tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga. Tarapacá Chardonnay on värskendav vein troopiliste puuviljade nootidega, veini happesus on hästi tasakaalustatud järelmaitse on pikk, mahlakas ja kestev.
Vein on saanud Estonian Wine Challenge 2004 pronksmedali.
Kirjeldus
Väga väljendusrikas aroom, milles on värsked puuviljad (eelkõige roheline õun) kombinatsioonis troopiliste viljadega nagu sidrun ja melon. Maitse on värske ja tasakaalus, rikkalikud troopilised puuviljanoodid nagu mango ja ananass. Järelmaitse on meeldivalt pikk ja mahlakas.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt kalaroogade ja delikatessidega.