Tarapaca Gran Reserva Chardonnay
Saak on koristatud aprilli keskel. Puuviljanootide ja mineraalsuse esiletoomiseks veinis on viinamarjad purustatud tervete kobaratena. See aitab naturaalset happesust säilitada ja tasakaalustada fenoolsust.
Veini fermenteeritakse Prantsuse tammevaatides ja see jääb küpsema veinisettele, mis rikastab veini külluslikkuse ja röstiste pärminootidega. Nelja kuu pärast fermentatsioon lõpetatakse tsisternides ja jäetakse valmima veinikeldrisse.
Kirjeldus
Lilleline aroom nektariini- ja aprikoosinüanssidega. Tunda martsipani- ja röstinoote. Maitse on intensiivne, tunda mineraalsust ja troopilisi vilju. Esile kerkivad valged luuviljalised, millest domineerib virsik. Röstised vaniljenoodid segunevad elegantse, rikkaliku ja kreemja pika järelmaitsega.
Serveerimissoovitus
Röstitud ja grillitud kala- ja kanaroad külluslike kreemjate kastmetega, krevetid küüslaugukastmes ja teised mereannid.
Vein on säilitamispotentsiaaliga 5 aastat.