Tarapaca Reserva Cabernet Sauvignon

Pehme ja ümara maitsega vein on heaks kaaslaseks veiseliha, grillitud sealiha ja juustude kõrvale.
Lind
Lind
Pasta
Pasta

Vińa Tarapaca Reserva veinid on valmistatud Isla de Maipo regiooni istanduste valitud marjadest. Marjade hoolikas valik viiakse läbi juba kasvuperioodil ning korjamise järel eraldadatkse reserva-kvaliteediga viinamarjad. Veinid on kääritatud kindla temperatuuriga roostevabast terasest paakides, kus punaseid veine on hoitud 14 päeva kontaktis marjakestadega, et suurendada maitse- ja värviomadusi. Veine laagerdatakse Prantsuse või Ameerika tammest vaatides. Tulemuste tempimisel luuakse veine, milles marjade peen maitse ja lõhn on toonitud tammevaatide unikaalse ja iseloomuliku maitsega.
Vein on saanud Estonian Wine Challenge 2004 hõbemedali.

Kirjeldus

Aroomis on küpsed puuviljad ning tubakas.
Maitse on pehme ja ümar, järemaitses on tunda tubakat, tamme ja šokolaadi.

Serveerimissoovitus  

Sobib veiseliha, grillitud sealiha ja juustudega.
Serveerida temperatuuril 18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
13,5 %
Tootja
Vina Tarapaca Ex Zavala S.A.
Maa
Tšiili
Viinamarjasort
100% Cabernet Sauvignon
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi