Tarapaca Reserva Sauvignon Blanc
Marjade hoolikas valik viiakse läbi juba kasvuperioodil ning korjamise järel eraldadatkse reserva-kvaliteediga viinamarjad. Veinid on kääritatud kindla temperatuuriga roostevabast terasest paakides, kus punaseid veine on hoitud 14 päeva kontaktis marjakestadega, et suurendada maitse- ja värviomadusi. Veine laagerdatakse Prantsuse või Ameerika tammest vaatides. Tulemuste tempimisel luuakse veine, milles marjade peen maitse ja lõhn on toonitud tammevaatide unikaalse ja iseloomuliku maitsega.
Vein on saanud Estonian Wine Challenge 2004 hõbemedali .
Kirjeldus
Veini aroomis on lilled ja rohelised üridid. Maitselt kerge ja värske, puuviljane kuiv vein.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt erinevate juustude ning mereandide kõrvale serveerituna, aga ka aperitiiviks.