Trapiche Varietals Pinot Noir
Trapiche on Argentiina enimeksporditud ning maailma tuntumaid veinibrände, mille ajalugu ja traditsioonid ulatuvad 125 aasta taha.
Trapiche Pinot Noir pärineb valitud viinamarjaistandustest Mendoza idapoolsetelt aladelt, kus on liivane pinnas. Viinamarjad korjatakse käsitsi, puhastatakse vartest ja külmmatsereeritakse 3 päeva jooksul. Seejärel fermenteeritakse temperatuuril 23°C 15 päeva ja toimub lühiajaline kokkupuude tammega. Järgneb kontrollitud malolaktiline fermentatsioon ja veini stabiliseerimine. Lõpuks vein filtreeritakse ja pudeldatakse.
Kirjeldus
Värvus - õrn rubiinpunane.
Aroom - bukett on puuviljane, domineerivad küps ploom ja kirss.
Maitse - pehme ja kerge, värskus on balansseeritud sametise tekstuuriga.
Serveerimissoovitus
Sobiv kaaslane pastaroogade, riisi ja valge liha juurde.
Serveerimistemperatuur 17-19°C.