Trapiche Varietals Sauvignon Blanc
Trapiche Sauvignon Blanc pärineb valitud viinamarjaistandustest Mendoza idapoolsetelt aladelt, kus on savine pinnas. Viinamarjad korjatakse käsitsi ning pärast marjade puhastamist vartest matsereeritakse koos kestadega 10 °C juures 5 tundi. Seejärel läbivad marjad õhusurvega pressi. Järgneb külmstabiliseerimine ja kontrollitud fermentatsioon 21 päeva jooksul 15 °C juures. Lõpuks vein stabiliseeritakse, filtreeritakse ja pudeldatakse.
Kirjeldus
Värske aroom, tunda greipi ja asparaagust.
Vein on kuiv ja meeldiva happesusega.
Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiiviks. Sobib hästi suitsukala, erinevate juustude ja köögiviljade, aga ka valge liha kõrvale.
Serveerimistemperatuur 10-12 °C.
Saadaval:
0,75 l - kastis 6 tk
0,187 l - kastis 24 tk
3 l - kastis 4 tk