Wolf Blass Yellow Label ​Chardonnay

Kuiv valge vein, mis on maitselt kreemine ja maheda happesusega. Heaks kaaslaseks valge kala ja pastaroogade juurde.
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Pasta
Pasta

Wolf Blass veinimaja asutaja Wolfgang Franz Otto Blass sündis Saksamaal 1934.a. Tema teekond veinideni sai alguse aastal 1957 Prantsusmaal õppides šampanja valmistamist. Pärast seda õppis ta Inglismaal veinide segamiskunsti. 1961.a kolis ta Austraaliasse, tema visiooniks oli luua oma veinimaja, mis saigi teoks 5 aastat hiljem 1966.a. Veinid, mis tol ajal loodi, olid robustsed ja vajasid palju aega tarbimiskõlblikuks arenemisel. Wolfgang soovis aga teha veine, mis oleks kohe joodavad, nii kogusid tema veinid kuulsust, kui sündides küpsed veinid. Tänaseks on veinimaja üks enim auhinnatud maja Austraalias.  

Wolf Blass Yellow Label seeria veinid esindavad Austraalia paremikku. Veinid on tehtud spetsiaalselt kulinaarsed ja toitudega sobituvad. Chardonnay on lühiajaliselt – 6 kuud prantsuse tammes laagerdunud.​

Auhinnad​

"International Red Producer of the Year 2020"

Maitseomadused ja aroom​

Aroomis on tunda virsik, tsitruselised, pirn,  kerge vanilje ja küps õun. Maitselt kreemine, täidlane ja maheda happesusega. Düsessine järelmaitse.​

Serveerimissoovitus ​

Sobib valge kalaga kooreses kastmes,  pastaroogadega. Serveerimistemperatuur 10°C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Valge vein
Alkoholisisaldus
13,5 %
Tootja
Wolf Blass
Maa
Austraalia
Viinamarjasort
Chardonnay
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi