Vaarika-sidruni koogikesed

Koogikesed Fresita maasika vahuveini glasuuriga.

Põhi:

Koostisosad

  • 125 g võid

  • 2 dl suhkrut

  • 2 tl vanillisuhkur

  • 1 sidruni riivitud koor

  • 2 muna

  • 4 dl nisujahu

  • 2 tl küpsetuspulber

  • 1½ dl maitsestamata jogurt

  • 100 g külmutatud vaarikad

Valmistamine

    1. Aseta paberist muffinivormid muffinivormide sisse.

    2. Vahusta toasoe või, suhkrud ja riivitud sidrunikoor kohevaks heledaks vahuks.

    3. Lisa ükshaaval ettevaatlikult vahustades munad.

    4. Sega küpsetuspulber nisujahuga ja sega õrnalt eelnevalt vahustatud munadega.

    5. Lisa jogurt ja sega ühtlaseks massiks.

    6. Lisa purustatud külmutatud vaarikad ja sega õrnalt läbi.

    7. Jaga tainas vormidesse ja küpseta 175°C juures umbes 20 minutit või kuni tainas ei kleepu enam koogipaberi külge.

Koogipõhja niisutus:

Koostisosad

  • 1 sidruni mahl

  • 1 dl tuhksuhkur

Valmistamine

    1. Sega omavahel sidrunimahl ja tuhksuhkur.

    2. Niisuta vedelikuga koogi põhjad koheselt peale ahjust väljavõtmist.

    3. Lase vedelikul koogikestesse imbuda ning tõsta põhjad restile jahtuma.

Fresita vahuveini kreem

Koostisosad

  • 150 g või

  • 4 dl tuhksuhkur

  • 2 tl vanilllisuhkur

  • ½ dl Fresita vahuvein

  • Punane geelitaoline toiduvärv

  • Söödavad dekoratiivsed helmed

Valmistamine

    1. Vahusta toasoe või kohevaks vahuks.

    2. Sega omavahel tuhksuhkur ja vanillisuhkur. Lisa suhkrusegu sisse vahustatud või ning jätka vahustamist paar minutit.

    3. Lisa Fresita maasika vahuvein ja veidi punast toiduvärvi.

    4. Klopi segu ühtlaseks ning tõsta tordipritsi sisse.

    5. Lisage kreem koogi põhjadele ning kaunistage söödavate helmestega.


  1. joogikultuur/fresita-original-vahuvein-maasikatega
    Fresita - vahuvein maasikatega
    Värske ja meeldivalt magusa maitsega vahuvein, millele on lisatud naturaalseid maasikaid.
    9,99 €
Toggle Nav