Kihisev vaarkasorbett proseccoga

Väga lihtne ja elegantne dessert vaid kahe koostisosaga! Õrn marjane hapukasmagus sorbett ja värske iseloomuga roosa prosecco.

Sorbett rose proseccoga

Koostisosad

  • 1 pk LaMuu vaarika-prosecco sorbett

  • Casa Canevel Prosecco Rose Brut

Valmistamine

    1. Valmistamiseks tõmba jäätiselusikaga lihtsalt paar palli sorbetti pokaali või klaasi sisse ja kalla sellele peale nii palju proseccot, et jäätis oleks umbes kolmveerandi ulatuses joogiga kaetud.

    2. Kaunistuseks lisa veel värskeid marju – selle koosluse puhul kas vaarikaid või maasikaid, mille mõlema aroomi ja maitsenüansse on ka proseccos tunda. Samamoodi võid magustoidule lisada ka granaatõunapärleid.

    Prosecco nauditav happesus aitab suurepäraselt sorbeti magusat maitset tasakaalu sättida. Süües võta lihtsalt lusikale veidi sorbetti koos proseccoga ja naudi.

    Serveering: 4-6 inimesele.


Toggle Nav