Vahupea

Värske veinikokteili!

Ingredients for 1 person

  • 12 cl Tarapaca Santa Cecilia Chardonnay

  • 2 cl suhkrusiirupit

  • ½ laimi mahl

  • 2 tüümianioksa

  • Ginger Ale’i pikendamiseks

Preparation

    1. Mõõda ja vala moosipurki vein, suhkrusiirup, laimimahl ja tüümiani oksad.

    2. Sulge kaas hoolikalt ja šeigi läbi.

    3. Lisa Ginger Ale ja serveeri otse moosipurgist

    4. Nõuanne! Valmista suhkrusiirup keetes võrdsetes kogustes suhkrut ja vett tasasel kuumusel paar minutit. Lase jahtuda.


13
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress