Vahuveiniklaasi kuju mõjutab mullide säilimist vahuveinis, aroomi avaldumist ning maitset. Mullide säilimine oleneb lisaks ka vahuveini valmistamise viisist ning serveerimise temperatuurist.
Ettevõte asutati 1975. a, mil loodi Cremant De Bourgogne apellatsioon. Tegemist on ühe esimese ja tänaseks ka suurima ja hinnatud Cremant De Bourgogne vahuveini tootjaga.
Vahuvein on mõnus seltsiline nii pidu- kui ka argipäeval. Hästi valitud vahuveini peetakse ainsaks veiniks, mida võib serveerida läbi kogu söögikorra eelroogadest kuni desserdini.
Vahuveinipudeli avamine mõõgaga ja vahuveini pokaalide püramiid on stiilsed ja pilkupüüdvad efektid igal peol. Vaata nõuandeid ja muuda pidu meeldejäävaks!
Tapased kuuluvad väga tihedalt kokku Hispaania ja hispaaniapärase elustiiliga, kuid on vallutanud ka soomlaste maitsemeeled. Traditsiooniliselt pakutakse tapaseid kohvikutes ja kodustes baarides lõuna- ja õhtusöögi vahel.