Värskendav kurgike džinnikokteil

Karge ja värskendav kokteili retsept Saaremaa Kurgi & Ingveri džinniga.

Koostisosad

  • Jää

  • 4 cl Saaremaa CUR Gin

  • 2 sidruniviil

  • 2 laimiviil

  • 3 kurgiviil

  • 1 tl pruun suhkur

  • Double Dutch Indian Toonik

Valmistamine

    1. Viiluta kurki koorijaga, et saada kaunistuseks viil kurgist.

    2. Tükelda koostisosad – sidrun, laim ja kurk. 

    3. Lisa šeikerisse tsitrused, pruun suhkur ja Cur Gin. 

    4. Lisa jääd klaasi ja raputa põhjalikult. 

    5. Peale lisa pikendamiseks Indian Toonikut.

Kokteili retsept

Kokteilis on kasutatud Saaremaa CUR Gin´i, mille erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €
Toggle Nav