Värviküllased ja maitsvad bruschettad

Aprikoosi-seene-bruschetta’d

Ingredients for 1 person

  • 1 caiabatta-sai

  • 1 sibul

  • 2 sl võid

  • 200 g seeni (nt šampinjonid, kukeseened, kivipuravik)

  • 100 g kuivatatud aprikoose

  • 80 g mandlipulbrit

  • 1 dl vahukoort

  • soola, musta pipart

  • lehtpeterselli

Oa & peppadew-paprika bruschetta’d

Ingredients for 1 person

  • 250 g põldube või sojaube

  • 1 küüslauguküüs

  • oliiviõli

  • 1 tl tüümiani

  • 120 g ricotta-juustu

  • 100 g peppadew-paprikat

  • sidrunimahla

Aprikoosi-seene-bruschettad

Preparation

    1. Soojenda ahi 250 kraadini.

    2. Haki sibulad. Puhasta ja lõigu seened. Tükelda aprikoosid.

    3. Sulata pannil või ja kuumuta selles sibul. Lisa seened, aprikoosid ja mandlipuru. Küpseta, kuni seened on saanud kauni kuldse värvuse.

    4. Lisa koor ja maitsesta soola ja pipraga.

    5. Lõika leib viiludeks ja rösti need ahjus kuldpruuniks. Pane peale oliiviõli ja lusikatäis seenehautist.

    6. Kaunista lehtpeterselliga.

    7.  Oa & peppadew-paprika bruschettade jaoks keeda ube soolavees u 3–4 min. Nõruta ja lase jahtuda.

    8. Soojenda pannil oliiviõli, küüslauk ja tüümian ning lisa oad. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.

    9. Rösti ahjus ciabatta-sai ja pane peale ricottat. Pane peale ka lusikatäis ube.

    10. Lõika peppadew’ paprikad ribadeks ja aseta ubade peale.

    11. Maitsesta veel soola, pipra ja sidrunimahlaga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress