Tükk šokolaadi tekitab ruttu hea meeleolu. Suurepärane maitse vallutab kogu suu ja šokolaadi intensiivne aroom võtab enda alla ka haistmismeeled. Kuidas suudaks isegi suurepärane vein võistelda šokolaadi täidlase ehedusega?
Kalaroad on alati eestlaste toidulauale kuulunud. Veeandidest valmistatakse toite läbi kogu aasta ja need tervislikud road on paljude lemmikud. Maitsvaid kalatoite saab muuta veelgi hõrgumaks värskete valgete või kergemate punaste veinide abil.
Tapased kuuluvad väga tihedalt kokku Hispaania ja hispaaniapärase elustiiliga, kuid on vallutanud ka soomlaste maitsemeeled. Traditsiooniliselt pakutakse tapaseid kohvikutes ja kodustes baarides lõuna- ja õhtusöögi vahel.
Reegliks on, et toiduvalmistamiseks sobib vein, mida on plaanis tarvitada ka valmis toidu kõrvale. Toiduekspert Tiina Rantanen annab nõu toitude maitsestamiseks erinevate jookidega.