Vein ja kala

Kalaroad on alati eestlaste toidulauale kuulunud. Veeandidest valmistatakse toite läbi kogu aasta ja need tervislikud road on paljude lemmikud. Maitsvaid kalatoite saab muuta veelgi hõrgumaks värskete valgete või kergemate punaste veinide abil.

Portugal

Portugal on mitmel moel vastuolude riik. Eriti viinamarjakasvatuses, kus on segunenud vanad traditsioonid, käsitöö ja kaasaegne tehnoloogia.

USA

Californias on sobiv kliima ja muld viinamarjaistandike jaoks. Zinfandel on Californiale omane viinamarjasort, millest pressitud rikkaliku aroomiga tintjat veini on juba aastaid kasutatud segatud California bordoopunasele iseloomu andmiseks.

Itaalia

Itaalia kultuuris on veinil olnud läbi aegade oluline roll. Viinamarju kasvatatakse selle riigi igas maakonnas, arvukad sordid ning eri stiilid muudavad Itaalias seiklemise alati elamusrohkeks.

Argentiina

Kirglikult ja professionaalselt valmistatud Argentiina veinidega tuleks teha tutvust ajal, kui grillsüsi kõige kuumem. Käime koos sommeljee Antti Uusitaloga veinireisil Argentiinas!

Saksamaa

Saksamaa veiniajalugu ulatub aastasse 100 eKr, kui roomlased ala vallutasid ning seal peatselt ka viinamarju kasvatama hakkasid. Saksamaa veinid on madala alkoholisisaldusega, kerged, puuviljased, karged ja värskendavad.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi