Veisetartar

Serveeri tartar kas röstsaialt või hoopis serveerimislusikatelt!

Koostisosad

  • 200 gr tükk kvaliteetset lihaveise steiki

  • 1 munakollane

  • 2 vürtsikilu fileed

  • 1 väike (punane) sibul

  • Mõned tilgad Tabascot

  • 1-2 tl Worcesterhire kastet

  • Soola, musta pipart

  • Kaunistuseks ja maitseks kadakamarju ja murulauku

Valmistamine

    1. Eemalda lihalt kelmed, kui neid on.

    2. Kaabi liha noaga väikesteks tükikesteks. Soovi korral võid liha lasta läbi hakklihamasina.

    3. Haki sibul peeneks hakkeks ja sega kõik ained omavahel tartariks.

    4. Maitsesta soola ja musta pipraga.

    5. Serveeri tartari kas röstsaialt või hoopis serveerimislusikatelt, nagu pildil. Kaunista tartar kadakamarjade ja hakitud murulauguga.


  1. Masi Bonacosta Valpolicella Classico
    Masi Bonacosta Valpolicella Classico
    Värske ja külluslikult kirsise maitsega vein sobib suurepäraselt Itaalia köögi kõrvale!
    12,99 €
Toggle Nav