Veisetartar

Serveeri tartar kas röstsaialt või hoopis serveerimislusikatelt!

Ingredients for 1 person

  • 200 gr tükk kvaliteetset lihaveise steiki

  • 1 munakollane

  • 2 vürtsikilu fileed

  • 1 väike (punane) sibul

  • Mõned tilgad Tabascot

  • 1-2 tl Worcesterhire kastet

  • Soola, musta pipart

  • Kaunistuseks ja maitseks kadakamarju ja murulauku

Preparation

    1. Eemalda lihalt kelmed, kui neid on.

    2. Kaabi liha noaga väikesteks tükikesteks. Soovi korral võid liha lasta läbi hakklihamasina.

    3. Haki sibul peeneks hakkeks ja sega kõik ained omavahel tartariks.

    4. Maitsesta soola ja musta pipraga.

    5. Serveeri tartari kas röstsaialt või hoopis serveerimislusikatelt, nagu pildil. Kaunista tartar kadakamarjade ja hakitud murulauguga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress