Viigimarjamoos juustuga

Ingredients for 1 person

  • 500 g värskeid viigimarju

  • 0,5 dl valget veini

  • 250 g (4 dl) moosisuhkrut

  • Viinitarhuri juust

Preparation

    1. Lõigake viigimarjad sektoriteks.

    2. Kuumutage viigimarjad ja valge vein potis.

    3. Lisage potti moosisuhkur ja keetke kümme minutit.

    4. Püreestage segu ja laske u 15 min jahtuda.

    5. Jagage segu purkidesse ja hoidke külmikus.

    6. Serveerige koos juustude ning erinevate küpsiste või õhukese näkileivaga. Siinkohal on Aki Wahlmann kasutanud Juustoporttist saadud Viinitarhuri juustu, kuid sobivad ka teised juustud.

    7. Joogisoovitus Serveerige viigimarjamoosi ja juustu õhtusel koosviibimisel või advendipühal. Valige joogiks värske hapukas valge vein, mis sobib hästi juustude ja viigimarjamoosi juurde.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress