Vorsti-köögiviljavarras rohelise salatiga

Ingredients for 1 person

  • 200 g chorizo vorstI

  • 200 g bratwurst’i

  • 100 g peekonit

  • 100 g kirsstomateid

  • 200 g suvikõrvitsat

  • 200 g keedetud värskeid kartuleid

  • oliiviõli

  • grillvardaid

Preparation

    1. Alustuseks peske suvikõrvits ja lõigake sellest paari sentimeetri paksused ümarad viilud ning tükeldage iga viil veel neljaks.

    2. Lõigake ka vorst sobiva suurusega tükkideks ja keerake peekoniviil mõnede vorstitükkide ümber.

    3. Võtke puidust grillvardad (leotage neid eelneval söestumise vältimiseks vees) ja lükkige varraste otsa vaheldumisi vorsti, keedetud kartuleid, kirsstomateid ning suvikõrvitsat.

    4. Grillige varrastele kaunis pind ja serveerige rohelise salatiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress