Vein on kerge ja puhta järelmaitsega, poolkuiv.
Pinot Grigio marjad tulevad Calksburgi piirkonnast, kus on kuumad päevad ja jahedad tuulised ööd. Temperatuuride vaheldumine annab marjadele sära ja värskuse. Vein valmistatakse madalal temperatuuril kääritamisega, et säilitada värskus ja delikaatsus.
Sobib hästi värskete salatite ja grillitud valge kalaga (ahven, koha, merikoger). Samuti suurepärane kaaslane kergelt vürtsikate Aasia roogade juurde.Serveerida jahutatult umbes 10-12 kraadi juures.
Barefooti veinimaja loodi 1965.a. Davis Bynumi poolt. Michael Houlihan ja Bonnie Harvey aga puhusid Barefootile tõelise elu sisse alles 1986.a. tehes sellest elustiili veinibrändi.
Esimesed sordid olid Cabernet Sauvignon ja Sauvignon Blanc. Brändi nime ja etiketi otsingutel astus Bonnie tindi sisse ja seejärel ühele dokumendile, nii sündiski jalajäljega veinisilt, mis on pudelitel tänaseni. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com