Vein on elegantne ja delikaatne. Maitselt on vein kuiv, kerge ja elava happesusega
Viinamarjad on Gavi piirkonnast 200-300 meetri kõrguselt liiva ja savirikkalt pinnaselt. Käärimine toimub roostevabast terasest tankides 10 päeva jooksul jahedal temperatuuril. Vein küpseb 4 kuud pärmisettel.
Sobib serveerida aperitiivina, valge kalaga, mereandidega või erinevate kanaroogadega.
Serveerimistemperatuur 6 °C.
Aroomis tulevad esile rohelised puuviljad, lillenoodid ja mineraalsus.
Bosio perekond on Piemontes Langhe piirkonnas veini tootnud juba kolm põlvkonda järjest. Perele kuulub üle 30 hektari kinnistut Langhes ja nad teevad koostööd 150 viinamarjakasvatajaga Langhe, Roero ja Monferrato piirkondades, kellele kuuluvad 700 hektarit veiniaedu. Bosio pakub laia ja esindluslikku veinivalikut Barolost Gavini, ning nende veinid järgivad Piemonte piirkonna klassikalise veinivalmistamise traditsioone. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com