Maitseomadused
Maitselt on vein kuiv, täidlane, vürtsikad, pehmete tanniinidega ja pikka järelmaitsega.
Tootmine
Käsitsi korje, kääritamine madalal temperatuuril <28C. Aed on 25 aastat vana, vein on 2 kuud laagerdunud ameerika tammes.
Rohkem infot
Ego Bodegas omab 25 ha viinamarjaistandusi, mis on vanemad kui 50 aastat. Veinimaja loodi visiooniga näidata, kui häid veine on võimalik teha Jumilla piirkonnas viinamarjast Monastrell. Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal Mourvedre nime all tuntud) .
Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-sid (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja.