Marjase karakteriga vein. Maitselt on vein poolkuiv, õrnalt taniinne ja pika järelmaitsega.
Vein on valminud appassimento meetodil, mis tähendab Sitsiilias, et viinamarjad korjatakse alles siis, kui nad on viinapuude küljes veidikene kuivanud. Viinamarjade kuivatamise tulemusena vesi marjas aurustub ja alles jääb kõrgema suhkrutasemega mari. Appassimento meetod annab veinile juurde täidlust ja komplekssust.
Sobib erinevate liharoogade ja pastade kõrvale.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on tunda küpseid punaseid marju ja vürtsikust.
Inycon veinisari on Sitsiilia kõige suuremalt veinitootjalt Settesoli. Settesoli alla kuulub üle 2300 viinamarjakasvataja ja kokku üle 6500 hektari veiniistandusi. Settesoli esindab Sitsiilia parimaid veinipiirkondi saare edela osas ja Menfi linna ümbruses. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com