Maitselt on vein kuiv, siidiste tanniinidega ja ümar.
Nende veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 250m kõrgusel Bolzano linna lähistel liivapinnasel. Korje toimub septembri lõpus peale mida toimub fermentatsioon roostevabast terasest tsisternides. Vein viimistletakse suurtes tammevaatides. Jääksuhkur 4,2g/l.
Sobib serveerida grill- ja ulukilha kõrvale ning laagerdunud juustudega.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Vein on elegantse stiiliga. Aroomis tulevad esile lillelisus, mustad marjad, mineraalsus, vürtsikus ja kakao noodid.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com