Maitselt keskmise täidlusega, kuiv kuid mõnusalt marjane ja ploomine, siidised tanniinid.
Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas.Costadune Nero D´Avola on Menfi piirkonnast paekiviselt pinnaselt 100 – 400m kõrguselt pärit marjadest aromaatse profiiliga vein. Veini laagerdatakse suurtes terasvaatides 3 – 5 kuud.
Sobib külmade liharoogadega, lihadega, juustudega. Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on maasikad ja must kirss, vürtsid.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com