Erakordselt rikkalik ja aromaatne, täis küpseid vilju, millest tunda ploomi, kirsikompotti, kaneeli, nelki. Maitse on väga pehme ja ümar suulael kombineerituna elegantse happesuse, mahlaka puuviljasuse ja pehmete tanniinidega.Esile tõusevad küpsed tumedad viljad ja magusad vürtsid, tunda vihjet kohvile ja mõrušokolaadile. Väga pikk ja kuiv järelmaitse.
Brolo tuleneb prantsuse terminist clos ja tähendab kivimüüriga piirnevat aeda. Brolo di Campofiorin viinamarjad kasvavad valitud Valgatara di Marano aladel, kus on väga sügavad paekivised settekivimid ja kus 1964.a. valmistati ka esimene Campofiorin.Kõigepealt valmistatakse 25 päeva jooksul noor punavein Valpolicella. 30% Corvina marjadest asetatakse kuivama. Peale umbes kahe kuu pikkust kuivatamist läbivad Corvina marjad õrna pressimise ning segatakse punaveini hulka, misjärel tekib teistkordne fermentatsioon ehk käärimine. Järgneb malolaktiline fermentatsioon. Kahekordne fermentatsioon tõstab veini alkoholisisaldust, rikastab värvi, annab juurde pehmeid ja elegantseid tanniine ning täiesti uusi aroome. Vein laagerdub 600-liitristes fusti veronesi vaatides 20 kuud (70% Allier ja 30% Slavoonia tammevaatides) ning pudelis 4 kuud.Suurepärane säilitusvein potentsiaaliga 20 aastat.
Sobib serveerimiseks väga erinevate roogade kõrvale nagu pastaroad rikkalikus liha- ja seenekastmes, grillitud ja röstitud punane liha, ulukid ning küpsed juustud.Soovitatavserveerimistemperatuur 18 °C.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com