Masi Campofiorin Appassimento

Laos
Toote ID
1000760
Aasta Vein 2024 hõbemedaliga pärjatud punane vein on maitselt sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne.
14,99 €
19,99 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 13
Kaubamärk Masi
Tootja Masi Agricola Spa
Päritolumaa Itaalia
Viinamarjasort Corvina, Rondinella, Molinara
Stiil Täidlane
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 08002062000068
Aasta Vein 2024 - hõbemedal, Aasta Vein 2021 - hõbemedal

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu. 

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Maitse on heas tasakaalus, sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne, domineerivad punane ploom ja kirss, mustikas, lisaks vanilli- ja kakaonüanss. Pikk järelmaitse.
Masi Campofiorin valmistatakse ainulaadsel appassimento-meetodil vaid Veneto piirkonnas Põhja-Itaalias! Tegemist on veiniga, mille valmistamisel kuivatatakse osa marju bambusvõredel (Corvina mari) kuue nädala jooksul. Kergelt kuivatatud Corvina marjadele valatakse seejärel peale juba valmis punavein Valpolicella, mille tulemusel tekib teistkordne fermentatsioon e kääritamisprotsess. Teine kääritamine toimub umbes 15 päeva jooksul 18-20 °C juures. Järgneb malolaktiline fermentatsioon. See protsess tõstab veini alkoholisisaldust, rikastab värvi, annab veinile juurde pehmeid ja elegantseid tanniine ning täiesti uusi aroome. Vein laagerdub tammevaatides 18 kuud ja pudelis 3 kuud. Säilitamispotentsiaal 15-20 aastat.Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias. Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust.
Sobib erinevate roogade kõrvale serveerimiseks nagu pastaroad liha- ja seenekastmes, ka grillitud ja röstitud lihad ning küpsed juustud. Soovitatav serveerimistemperatuur 18°C. Suurepärane säilitusvein potentsiaaliga 15-20 aastat.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com
Toggle Nav