Marjane ja lihtsasti joodav vein. Maitselt on vein kuiv, keskmise täidlusega, küpsete tanniinidega ja pika järelmaitsega.
Viinamarjad on kasvanud Darling, Stellenbosch, Philadelfia ja Paarl veinipiirkondades. Viinamarjaistanduste pinnased on äärmiselt mitmekesised, kus domineerivad graniit, liivakivi kui ka kiltkivi. Peale korjet kääritatakse veini 14 päeva jooksul roostevabast terasest mahutites, millele järgneb malolaktiline fermentatsioon ja küpsemine 12-15 kuud kokkupuutes tammega.
Sobib erinevate lihadega nagu lammas, uluk ja veis. Lisaks võib serveerida vanemate kõvade juustudega nagu gouda, parmesan või manchegp
Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis tulevad esile mustsõstrad, põldmarjad, mustad kirsid, vürtsikus ja õrnalt on tunda nahka,
Distell Grupp on Lõuna-Aafrika üks suurim ja enim-auhinnatud veinitootja, kes on külmkääritusprotsessi avastaja – kääritusprotsess toimub madalal temperatuuril, mis jätab veinile mahlaka ja elegantse struktuuri.
Veinipakend on keskkonnasõbralik ja 100% taaskasutatav! Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com