Distell Grupp on Lõuna-Aafrika üks suurim ja enim-auhinnatud veinitootja, kes on külmkääritusprotsessi avastaja – kääritusprotsess toimub madalal temperatuuril, mis jätab veinile mahlaka ja elegantse struktuuri.
Veinipakend on keskkonnasõbralik ja 100% taaskasutatav!
Viinamarjad on kasvanud Darling, Stellenbosch, Philadelfia ja Paarl veinipiirkondades. Viinamarjaistanduste pinnased on äärmiselt mitmekesised, kus domineerivad graniit, liivakivi kui ka kiltkivi. Peale korjet kääritatakse veini 14 päeva jooksul roostevabast terasest mahutites, millele järgneb malolaktiline fermentatsioon ja küpsemine 12-15 kuud kokkupuutes tammega.
Sobib erinevate lihadega nagu lammas, uluk ja veis. Lisaks võib serveerida vanemate kõvade juustudega nagu gouda, parmesan või manchegp
Serveerimistemperatuur 16°C.