Vein on värske ja kergelt röstine. Maitselt on vein kuiv, mineraalne, hea happsesusega ja pärmiste nootidega.
Pongrácz keskendub Method Cap Classique valmistamisele, mis on traditsioonilisel meetodil valmistatud vahuvein Lõuna-Aafrikast.
Pongráczi viinamarjad on käsitsi korjatud jaanuaris ja veebruaris. Viinamarjad pressitakse minimaalse kesta kontaktiga ja peale seda toimub käärimine madalal temperatuuril. Peale esimest käärimist ja malolaktilist fermentatsiooni pudeldatakse vein teiseks käärimiseks. Vein küpseb koos pärmisetetega 2 aastat.
Sobib aperitiiviks ja sashimi, austrite ning värske piparmündi-hernesupi kõrvale.
Serveerimistemperatuur 7°C.
Aroomis on tunda rohelist õuna, luuvilju, pähkleid ja värskelt küpsetatud saia.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com