Cinzano Rosso
Veinid maitsestatakse salajase maitsetaimede ning vürtside seguga, mis annabki Cinzano vermutile selle päris õige vermuti maitse. See õige maitse avastati Giovanni Cinzano kaasabil juba aastal 1757 ning sellest ammusest ajast kuni tänapäevani on Cinzano vermutid kvaliteedietaloniks terves maailmas.
Kirjeldus
Kirglikult tumepunase värvusega Cinzano Rosso on intensiivse, kuid samas õrna aroomiga. Kerge tsitruse- ja marjamaitsega magus Rosso jätab püsiva ja mõnusalt mõrkja järelmaitse. Rosso on eriti põnev, ainulaadselt rikas ja julge.
Serveerimissoovitus
Serveeri Cinzano Rossot alati jahutatult. Sobib nii aperitiiviks kui kokteilide koostisosaks. Rosso on paljude klassikaliste kokteilide koostisosa nagu näiteks Manhattan, Negroni ja Americano. Üldjuhul nauditakse Rossot puhtalt jääga, kuid on meeldiv ka gaseeritud vee, sidrunilimonaadi, tooniku või mõne puuviljamahlaga pikendatult.