Kendermanns Classic Riesling
Viinamarjad selle suurepärase veini valmistamiseks korjatakse oktoobri keskpaigas. Tänu hilisele saagikoristusele saavutavad marjad oma küpsed maitseomadused ning on vähese happesisaldusega.
Fermentatsioon toimub roostevabast terasest vaatides 14-16-kraadise temperatuuri juures 4 nädala jooksul.
Auhinnad ja medalid
Berliner Wein Trophy 2021 - kuldmedal
Internatioonal Wine Challenge 2003, UK - Seal of Approval
Grober Internationaler Weinpreis Mundus Vini 2003, Germany - hõbemedal
Maitseomadused ja aroom
Väga aromaatne vein, eelkõige on tunda virsiku- ja aprikoosihõngu. Maitse on äärmiselt värske ja puuviljane, pehmelt kuiv ning pika lõpuga.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt kalaroogade, taimetoitude ning risotto kõrvale serveerituna, kuid ka aperitiivina nautimiseks.