Kendermanns Riesling Kabinett
Tänu hilisele saagikoristusele on marjad madalama happesisaldusega. Viinamarjaväätide keskmiseks vanuseks on 15-25 aastat.
Fermentatsioon toimub roostevabast terasest vaatides 12-15 °C juures 3 nädala jooksul. Marjad selle suurepärase Rieslingi valmistamiseks korjatakse käsitsi oktoobrikuu jooksul, mil nad on saavutanud täieliku küpsuse.
Auhinnad ja medalid
Berliner Wein Trophy 2021 - kuldmedal
Estonian Wine Challenge 2004 - pronksmedal
Wine Challenge 2003, UK - Seal of Approval
Japan Wine Challenge 2002 - hõbemedal
Maitseomadused ja aroom
Aroomis on tunda õuna- ning aprikoositoone. Maitse on kergelt magusa alatooniga, mineraalid koos õunataustaga.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt aperitiiviks sõprade seltsis kuid ka lõheroogade ning risotto kõrvale serveerituna. Jõulude ajal soovitame traditsioonilise Saksa kombe kohaselt hapukapsaga seaprae kõrvale.