Maitses marjasus, tsitruseline värskus, magusad vürtsid.
Veinide valmistamiseks viinamarjad on pärit Domaines Otti omandusse kuuluvatest veinimõisatest Clos Mireille, Chateau de Selle ja Chateau Romassan. Kasutatakse vaid piirkonnale omaseid viinamarjasorte, millest valmistatakse vein Domaines Ott’i veinimeistrite poolt. Rakendatakse Domaines Ott’ile omaseid traditsioonilisi veinivalmistamise meetodeid, veinide lõplik "assamblage" ja seejärel villimine toimub alati Chateau De Selle mõisas.
Grillitud kaladega, idamaiste vürtsikate roogadega, sushi. Serveerida 10°C juures.
Aroomis tajuda valge virsik, mango ja granadill, küpsed vaarikad.
Marcel Ott alustas veinitootmist Provences aastal 1896, just pärast Phylloxera kriisi. Ta võttis kasutusele tolle aja kohta moodsad tehnoloogiad ja iidsed viinamarjasordid. Täna, 120 aastat hiljem teevad Christian ja Jean-François Ott kolmes veinimajas - Château de Selle, Clos Mireille ja Château Romassan veini sama põhimõttega.Sajandiga on Domaines Ottist saanud piirkonna üks kõige hinnatum tootja. Aastal 2004 ühinesid nad Louis Roederer-i grupiga, et tutvustada oma veine laiemale maailmale. BY. OTT veini toodetakse Château de Selle veinimõisa uuemas tootmisosas, kus osa tiimist ja veinitootmisest on ainult selle toote tootmisele pühendunud. Eesmärgiks toota tõeliselt elegantne Provence Rose, mis esindaks Domianes Ott veine ka jaekaubanduses ja veinipoodides, kuhu kallimad mõisaveinid ei jõua. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com