Kerged mullid, maitses värske ja mõnus magusus, domineerib maasikate ning tsitrusviljade nüanss.
Ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega!
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse.
Serveerida 6-8 °C juures.
Värskete maasikate hõrk aroom ja pehmed tsitrusviljade noodid.
Nii Patagooniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on veebruarist märtsini. Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi: esimene fermentatsioon 17 °C juures kahe nädala jooksul, teine fermentatsioon 17-19 °C-ni. Kasutatakse Charmant meetodit, lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses. Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com