Fresita

Fresita on kuiva viinamarjavahuveini baasil valmistatud vahuvein, millele lisatakse 3-5% naturaalseid maasikaid.

Fresita vahuvein naturaalsete maasikatega

Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi:

Esimene fermentatsioon 17°C juures kahe nädala jooksul.Teine fermentatsioon 17-19°C-ni - Charmant meetod. Lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses.

Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest.

Nii Patagoniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on jaanuarist märtsini.

Fresita naturaalsete maasikatega

Maasikad vahukoore ja Fresita vahuveiniga

Fresita on ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega! Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Serveerida 6-8°C juures.

Kokteilid ja retseptid

Toggle Nav