Maasika Margarita
Koostisosad
400 gr külmutatud maasikad
Jää (1 suur peotäis)
1 laimi mahl
8 cl Blanco Tequila
6 cl agaavi siirup
8 cl Grand Marnier Cordon Rouge
1 laim
1 spl suhkur
1 tl sool
Valmistamine
Lisa maasikad, laimi mahl, tekiila, agaavi siirup ja liköör blenderisse ning purusta kuni ühtlase segu saamiseni.
Lisa jää ning blenderda uuesti, kuni segu on jäine ja ilma tükkideta.
Valmista klaasid ette serveerimiseks – lõika laimist sektor ning tee sellega klaasiservad kokku.
Pane taldrikule suhkur ja sool ning sega läbi, pane klaasiserva vastu segu, et katta laimimahl seguga.
Vala kokteil klaasi ning serveeri!
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.