Maasika Margarita

Särtsakas Margarita kokteil apelsinilikööriga.

Koostisosad

  • 400 gr külmutatud maasikad

  • Jää (1 suur peotäis)

  • 1 laimi mahl

  • 8 cl Espolon Blanco Tequila

  • 6 cl agaavi siirup

  • 8 cl Grand Marnier Cordon Rouge

  • 1 laim

  • 1 spl suhkur

  • 1 tl sool

Valmistamine

    1. Lisa maasikad, laimi mahl, tekiila, agaavi siirup ja liköör blenderisse ning purusta kuni ühtlase segu saamiseni.

    2. Lisa jää ning blenderda uuesti, kuni segu on jäine ja ilma tükkideta.

    3. Valmista klaasid ette serveerimiseks – lõika laimist sektor ning tee sellega klaasiservad kokku.

    4. Pane taldrikule suhkur ja sool ning sega läbi, pane klaasiserva vastu segu, et katta laimimahl seguga.

    5. Vala kokteil klaasi ning serveeri!


  1. Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70 cl
    Grand Marnier Cordon Rouge 40% 70 cl
    Grand Marnier on apelsiniliköör aastast 1880, mis loodi Louis-Alexandre Marnier Lapostolle poolt Prantsusmaal.
    34,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress