Pohla-Blossa-brownie
Glögi sobib hästi ka küpsetistesse. Proovi Blossa glögimeistri Åsa Orsvärni lemmikretsepti!
Portsjone 30–40
Koostisosad
250 g võid
250 g tumedat šokolaadi
½ dl Blossa glögi
2 dl suhkrut
2 dl fariinsuhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
4 kanamuna
200 g pohli
5 dl nisujahu
tuhksuhkrut
pohli
Valmistamine
Sulata või ja peenesta šokolaad.
Kalla sulavõi peenestatud šokolaadi peale. Sega ühtlaseks.
Klopi kanamunad ja suhkur vahuks. Lisa vahule sulatatud šokolaadisegu, glögi ja pohlad.
Sega ettevaatlikult. Lisa segule nisujahu ja sega tainas tasakesi ühtlaseks.
Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 175 kraadi juures u 25-30 minutit.
Brownie võib jääda pisut pehmeks, siis on see mahlasem. Lase jahtuda. Lõika väiksemateks ruutudeks ning kaunista tuhksuhkru ja pohladega. Serveeri Blossa glögidega.